Om os

Hudpleje har de sidste 20 år været vores store passion, og med en baggrund som sygeplejerske og inden for bæredygtighed har vi skabt skinInstitute.dk  for at tilbyde produkter  som er hudforbedrende, og hvor ingredienserne er af høj kvalitet og  har en dokumenteret effekt. 

Vi tilstræber os på at håndplukke produkter fra danske og internationale anderkendte producenter, hvor produkterne har en så naturlig oprindelse som muligt, uden kemikalier. De produkter vi forhandler, har vi selv anvendt og de fleste af dem står på vores egen badeværelseshylde. Kvalitet er vores målestok. For os handler det ikke om at have et stort sortiment, men at vi derimod kan stå 100% inde for de produkter vi forhandler.

Huden er kroppens største organ og består af tre lag: epidermis, dermis og subcutis som forandres med alderen. Din huds naturlige aldringsproces kan ikke standses, men du kan selv være med til at forsinke aldringen. Din huds næringsbehov afhænger af forskellige faktorer bla. hvilken hudtype og DNA du har, alder, hormoner, stress, årsid, sol og ikke mindst rygning.

 

Hos skininstitute.dk har vi fokus på helhedsperspektivet, vi tror på at enkle daglige hudpleje rutiner, kost, sundhed og skønhed hænger sammen.

Det bedste råd vi kan give dig, er at du hele tiden er opmærksom på din huds signaler og dermed tilpasser din hudpleje ud fra dette. På den måde bliver du klogere på din egen hud.

Vi har et ønske om at levere den bedst mulige service til vores kunder, og værdsætter alle former for feedback, således vi hele tiden kan forbedre os.